Головна » 2017 » Березень » 22 » Легкі закуски і шашлики, шашлики, шашлики
00:08
Легкі закуски і шашлики, шашлики, шашлики
 

Кожному відомо, як діє природа на апетит. Кількість з'їденого іноді можна підраховувати кілограмами. Але голод потрібно вгамовувати до появи почуття ситості, а не переїдати до стану «нічого не лізе». Звичайно, на пікніку не обійтися без шашликів, але до їх приготування в хід завжди йдуть більш легкі закуски.

Закуски можуть бути дієтичними (низькокалорійними) для тих, що худнуть і більш поживними для тих, хто не боїться поповнити організм зайвими калоріями. Безумовно, ідеальний варіант трохи зменшити відчуття голоду, але при цьому залишити досить місця для м'яса - целегкі закуски для пікніка.

багаття

Я найчастіше готую такі закуски:

 
 
 

 

  1. Жіночий варіант - салатні рулетики. Для їх приготування в лист салату загортають фарш з горіхів, тертого сиру і сметани. Фарш попередньо змішують з набряклим і трохи розтопленим желатином, щоб рулетики зберігали форму. Кожен рулет укладають на скибочку огірка і протикають зверху декоративною шпажкою.
  2. Чоловічий варіант - рулетики з шинки. Як фаршу використовують сир, змішаний з часником і майонезом. Фарш акуратно загортають в тонкий шар шинки і протикають шпажкою. Замість шпаг можна використовувати звичайні зубочистки. До речі, краще придбати готову нарізку, так як зробити тонкі скибочки за допомогою ножа буде проблематично.

Всі закуски готуються заздалегідь і дуже швидко. Якщо в компанії є любителі корейської кухні, то можна дізнатися рецепт спаржі по корейськи або моркви по корейськи. Так, для приготування спаржі потрібно попередньо замочити на годину її сушений напівфабрикат. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю, залишки викидаємо, а в масло додаємо соєвий і перцевий соуси, часник. Сумішшю заправляють набряклі спаржу. Страва готова, варто тільки почекати остигання.

Практично також готується морква по корейськи. Але в готову страву додають приправу, яку можна легко знайти в магазині під назвою «Приправа для моркви по корейськи». До речі, не забудьте попередньо обзавестися спеціальною теркою! Я раджу не подавати спаржу і моркву відразу після охолодження, блюдо буде смачнішим, якщо овочі просочаться сумішшю соусів і приправ.

Щоб не створювати собі зайвих труднощів, можна просто купити спаржу і моркву по-корейськи в магазині, після чого сміливо їхати на пікнік. Все-таки, найголовніше блюдо на пікніку - шашлики, а там хоч міркуй на тему, скільки градусів в ромі , або коли космонавти долетять до Марса, хоч пий той самий ром. А може краще просто прилягти і відпочити?

 

 

Переглядів: 535 | Додав: sharmandmoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar